Particuliere belegger koopt Leidsestraat 41 te Amsterdam

0

Een buitenlandse family-office heeft het winkelobject aan de Leidsestraat 41 te Amsterdam gekocht van een particuliere belegger. Het object is volledig en langjarig verhuurd aan de toonaangevende schoenenspeciaalzaak Paul Warmer en is in totaal circa 245 m² groot, verdeeld over begane grond (circa 99 m²), eerste en tweede verdieping (beide circa 73 m²).

Er is een marktconforme koopsom overeengekomen. Deze transactie illustreert dat hoogwaardig en kwalitatief goed retailvastgoed onverminderd in trek blijft.

Insight Real Estate heeft deze transactie namens verkoper begeleid. Juridisch werd de verkoper bijgestaan door Hemwood. De koper werd commercieel bijgestaan door CAMvast B.V. en juridisch door Core Notariaat.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?