Workspot huurt ca. 952 m² kantoorruimte in de “Weena Tower” in Rotterdam

0

Workspot Holding B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 952 m² kantoorruimte met Wisdom (Weena Tower) B.V. in kantoorgebouw “Weena Tower” te Rotterdam.

Workspot opent hiermee haar derde vestiging binnen het Central Business District van de stad en heeft een sterke ambitie om op korte termijn nog verder door te groeien. Het succesvolle concept sluit naadloos aan bij de groeiende trend naar flexibel en hybride werken. Dat Workspot de betreffende ruimte in het gebouw al reeds voor oplevering bijna volledig heeft gevuld, benadrukt dit.

Boudewijn van der Sar, eigenaar bij Workspot, zegt hierover: “Workspot is een vastgoedoperator met tien vestigingen in Rotterdam. Workspot verhuurt volledig gefaciliteerde kantoorruimtes van 10 tot 1.000 m². Daarnaast opende Workspot dit jaar haar eerste locatie van meeting room center: Meet Tuesday.”

JLL adviseerde de verhuurder Wisdom (Weena Tower) B.V. in collegiale samenwerking met BRiQ Bedrijfshuisvesting. MVGM Property & Asset Management verzorgt het asset management voor het gebouw.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?