Bedrijfscomplex aan Hoekerweg in Maastricht volledig verhuurd

0

Met de recente verhuur van de laatste beschikbare bedrijfsunit aan EMTEX heeft Boek & Offermans Makelaars, in nauwe samenwerking met verhuurder Privileged Property MAA 1 B.V., de volledige verhuur van het bedrijfscomplex gelegen aan Hoekerweg 70 in Maastricht tot stand gebracht.

De Maastrichtse kledingproducent EMTEX neemt op korte termijn hun intrek in de laatste beschikbare bedrijfsunit, omvattende circa 350 m² bedrijfsruimte en ruim 100 m² kantoorruimte.

Na eerdere verhuurtransacties aan Würth, Wasco, Vita Talalay en Verpakkingswinkel is het bedrijfscomplex nu volledig verhuurd.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transacties op in nauwe samenwerking met de verhuurder Privileged Property MAA 1 B.V., waarbij het beheer wordt uitgevoerd door Merle Vastgoed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?