Actan adviseurs & accountants huurt in totaal 824,17 m² kantoorruimte in Hoofddorp

0

Spring Real Estate heeft Siriusdreef Property S.à.r.l. geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte aan de Siriusdreef 62 in Hoofddorp. Het betreft een kantoorruimte van 824,17 m² op de vierde verdieping van het Central Building. Verder zijn er 23 vaste en 7 flexibele parkeerplaatsen die bij de kantoorruimte horen.

Deze voormalige kantoor- en pakketsorteerlocatie van PostNL is volledig gerenoveerd tot een hoogwaardige multifunctionele kantoorlocatie. Nexus heeft hierbij ingezet op een hoge kwaliteit kantoorruimte en klimaatbeheersing, in combinatie met diverse faciliteiten in de algemene ruimte. Orion Campus heeft in totaal 11.200 m² v.v.o. aan kantooroppervlak, verdeeld over drie losse gebouwen (East, West & Central). De campus biedt haar gebruikers een volledig ingericht conference centre met diverse vergaderzalen en een bar, gym en koffiebar/restaurant Catch met een lounge terras. Daarnaast heeft Orion Campus op de begane grond een business centre.

Per 1 maart 2023 is Actan de nieuwe huurder van de kantoorruimte. Actan adviseurs & accountants is een professioneel middelgroot full service accountant- en advieskantoor. Door klanten op het gebied van financiën te ontzorgen helpen zij hen succesvol te zijn. Actan werd geadviseerd door BM Makelaars.

Spring Real Estate heeft het object collegiaal in de verhuur met CBRE en BT Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?