Drie nieuwe restaurants op de Zuidas

0

Union Investment, bijgestaan door het Property Management team van Savills, verwelkomt 3 nieuwe horecaconcepten in haar kantoorgebouwen op de Zuidas. De Salsa Shop en Coffee & Coconuts zijn reeds geopend en GEORGE opent binnenkort hun deuren.

Naast de vestiging van Coffee & Coconuts op de Ceintuurbaan hebben zij afgelopen maandag hun tweede vestiging in de ITO Toren. Het restaurant staat bekend om de verse producten, unieke huismerk koffiemelanges en all-day breakfast.

GEORGE komt begin 2023 ook naar de Zuidas. George Café de Paris wordt het tiende restaurant van de bekende Amsterdamse Franse brasserie-keten.

Naast deze twee nieuwe restaurants heeft de Salsa Shop onlangs zijn intrek genomen in UN Studio van Union Investment op de hoek van de Claude Debussylaan en de Parnassusweg. De Salsa Shop breidt sinds 2014 het Mexicaanse foodconcept uit met dagelijkse vers gemaakte burritos, tacos en salades. Dit is het zevende restaurant in Amsterdam met nog vijf vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Groningen.

Irene van Esseveld, Associate Director Account Manager bij Savills in Nederland, zegt: “F&B-concepten op de Zuidas zijn onmisbaar. Het is immers een gebied waar werken en wonen samenkomen. Om aan de behoeften van alle stakeholders – nu en in de toekomst – te voldoen, is het essentieel dat het gebied zich blijft ontwikkelen. Deze drie restaurants zullen daartoe bijdragen. Wij zijn verheugd dat wij Union Investment bij deze transacties hebben mogen adviseren.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?