Bureau Zuidema acquireert kantoorgebouw op de NDSM-werf in Amsterdam ten behoeve van eigen trainingslocatie

0

Bureau Zuidema, trainingsinstituut voor professionals heeft een kantoorgebouw van circa 1.420 m2 aangekocht op de NDSM-werf in Amsterdam. Het gebouw is onderdeel van project BinnenDok.. Na de House of Influence (HOI) in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek opent het trainingsinstituut begin 2023 een tweede eigen trainingslocatie in het aangekochte pand.

Bureau Zuidema
“Door deze aankoop kunnen we op korte termijn ook in Amsterdam een unieke beleving en inspirerende leeromgeving creëren, door integratie van persoonlijke aandacht, afgestemde ruimtes, slimme technieken en een uniek foodconcept, waarin ‘(h)eerlijk voedsel’ de boventoon voert. Met deze locatie kunnen we professionals in de Randstad die echt iets willen bereiken en impact willen maken makkelijker bedienen”, aldus Lodewijk van Ommeren, Managing Director bij Bureau Zuidema, “Ik beschouw de nieuwe locatie als een bevestiging dat we het goed doen. Het geeft ons 60-jarig jubileum dit jaar extra glans.”

Project BinnenDok
BinnenDok waar de nieuwe Zuidema-locatie deel van uitmaakt, bevindt zich in het hart van de NDSM-werf. “Deze voormalige scheepswerf van de Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij maakt plaats voor een multifunctioneel gebied dat het nieuwe thuis wordt van Bureau Zuidema. De moderne, nieuwe wijk sluit goed aan bij de huisvestingswensen. Wij zijn verheugd Bureau Zuidema zowel commercieel als technisch te hebben mogen adviseren in hun zoektocht naar een pand dat past bij hun bedrijfs-DNA”, zegt Alexander Kimmel, Associate Director MidCap Investment bij Savills in Nederland. In BinnenDok worden ook appartementen, commerciële voorzieningen en een (publieke) parkeergarage gerealiseerd

Savills heeft koper Bureau Zuidema zowel van commercieel als technisch advies voorzien. Verkoper BinnenDok Ontwikkeling, een joint venture bestaande uit BMB ontwikkeling (onderdeel van VolkerWessels) en DW Property, werd commercieel geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?