Bridges Real Estate koopt twee panden aan Utrechtse Maliebaan

0

Bridges Real Estate heeft twee monumentale kantoorvilla’s aangekocht, gelegen aan de Maliebaan 12 en 14 in Utrecht. De karakteristieke panden liggen op een prominente zichtlocatie, vrijwel naast het hoofdkantoor van Bridges Real Estate, dat op nummer 8 gevestigd is. Met deze aankoop breidt het vastgoedbedrijf haar portefeuille in het bruisende Maliekwartier en in Utrecht verder uit.

MONUMENTALE KANTOORVILLA’S
Beide kantoorvilla’s zijn omstreeks 1860 gebouwd en beschikken over een indrukwekkende, parkachtige tuin met parkeerplaatsen. De panden zijn te herkennen aan hun statige, roomwitte gevels met originele ornamenten.

Maliebaan 12 omvat 432 m², is goed onderhouden en beschikt nog over diverse authentieke details uit het einde van de 19e eeuw, zoals stijlkamers en marmeren vloeren. De karakteristieke villa is zeer geschikt voor zowel single als multi tenant gebruik. Bridges onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor verhuur.

Maliebaan 14 omvat 957 m² en is volledig verhuurd aan Stichting VSBfonds, dat een lange historie met de Maliebaan heeft.

DE MOOISTE PLEK VAN UTRECHT
De Maliebaan is een van de mooiste, groenste lanen van Utrecht en een zeer geliefde plek om te wonen en werken. De Burgemeester Reigerstraat vormt samen met de Nachtegaalstraat het levendige winkelgebied Maliekwartier, waar de Maliebaan middenin ligt. Naast winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn hier unieke, lokale winkels die je nergens anders vindt. Beide locaties zijn goed bereikbaar via de rijkswegen A12, A27 en A28. De binnenstad van Utrecht, het Centraal Station en diverse parken zijn op loopafstand. Zo ook bezienswaardigheden als het Spoorwegmuseum en de Dom.

AANVULLING OP PORTEFEUILLE
Bridges Real Estate heeft al een aantal panden aan de Maliebaan in bezit, waaronder zowel kantoren als woningen. Voor het vastgoedbedrijf zijn de twee kantoorvilla’s een geweldige uitbreiding van haar bestaande portefeuille.

Paul Vermaat: “De Maliebaan is voor ons een bijzondere plek. Ons eigen kantoor is op deze prachtige locatie gevestigd, dus we passeren deze panden dagelijks. Zulke kantoorvilla’s zijn nergens anders te vinden.”

De verkoper werd commercieel geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

OVER BRIDGES REAL ESTATE
Bridges Real Estate is het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat. Hoewel het bedrijf in 2016 werd opgericht, is de familie al decennialang actief in vastgoed. Bridges Real Estate werkt vanuit de visie dat vastgoed voor bewoners en bezoekers meer is dan een gebouw.

Paul Vermaat: “Vastgoed is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt. Ons doel is om gewilde plekken te creëren en beheren, nu en in de toekomst”.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?