Bouwinvest verhuurt winkelruimte aan COEF op de Rechtestraat in Eindhoven

0

Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund N.V. heeft een langjarige overeenkomst gesloten met COEF voor het huren van een winkelruimte aan de Rechtestraat 35 in Eindhoven. De winkelruimte is 505 m² groot, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

COEF zal na een grondige verbouwing van de winkel haar deuren begin volgend jaar openen.

Met het verhuren van de winkelruimte aan COEF en diverse andere Retail transacties krijgt de Rechtestraat een nieuwe impuls. Ook de herontwikkeling van de naastgelegen voormalige HEMA winkel zal in positieve zin bijdragen aan de attractiviteit van de Rechtestraat.

Colliers vertegenwoordigde Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund N.V. bij de verhuur en is eveneens betrokken bij het beheer van de Eindhovense winkels van het fonds.

Insight Real Estate treedt op als adviseur namens COEF en is tevens op zoek naar nieuwe winkels.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?