NSO-CNA huurt op bedrijventerrein Bergwijkpark in Diemen

0

Verhuurder heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met NSO-CNA aan Diemermere 11-19 in Diemen. De transactie omvat in totaal circa 800 m².

Bedrijventerrein Bergwijkpark is een multifunctioneel gebied waar ruimte is voor studenten, toeristen en (flexibel) werken. Hier komen start-ups, scale-ups en andere professionals samen. In dit gebouw zijn diverse financiële en zakelijke dienstverleners gevestigd, waaronder Yacht, ICS (Visa), AC Nielsen, Hilner & Harvey, Parkmobile en KWS Infra.

Het representatieve kantoorgebouw beschikt over een BREEAM Good certificaat en EPC label A. Bovendien zijn er verschillende vergaderruimtes en ontmoetingsplekken voor overleg, loungeplekken om even tot rust te komen en een koffiebar voor een oppepper.

In Nederland biedt NSO-CNA twee NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen aan voor schoolleiders en daarna verzorgen zij een breed scala aan (op maat gemaakte) trainingen. Hiermee willen ze bijdragen aan goed onderwijs.

Bas Sijbom, Associate Leasing bij Savills in Nederland, zegt: “Het complex heeft een strategische ligging nabij de A9 en de A10 en is recent gerenoveerd, wat goed aansluit bij de wensen en behoeften van de nieuwe huurder. Dit wordt bevestigd door de langjarig getekende huurovereenkomst.”

Verhuurder werd geadviseerd door Savills. De nieuwe huurder heeft de eigen belangen behartigd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?