Dudok sluit nieuwe huurovereenkomst met 247TailorSteel in Roosendaal

0

Savills heeft Dudok Real Estate geadviseerd bij een verhuurtransactie in totaal circa 25.625 m² V.V.O., verdeeld in circa 24.400 m² warehouse, circa 625 m² kantoorruimte en circa 600 m² additioneel in te bouwen kantoorruimte aan Rietschotten 9 in Roosendaal. 247TailorSteel vestigt zich voor 15 jaar op deze nieuwe locatie.

Vanaf deze locatie zal de nieuwe huurder, 247TailorSteel hun energiezuinige, lasergesneden metaalproducten vervaardigen en distribueren. De ingebruikname van deze nieuwe vestiging zal het bedrijf in staat stellen het focusgebied uit breiden naar de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en het Noordelijke deel van Antwerpen, wat aansluit bij hun expansiestrategie. 247TailorSteel is reeds actief in Nederland vanuit het hoofdkantoor te Varsseveld.

Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, licht toe: “Zoals vermeld in onze recente logistieke publicatie heeft de leegstand opnieuw een absoluut laagterecord bereikt. Dit komt mede door de robuuste fundamenten en de aanhoudende gebruikers- en beleggersinteresse. We zijn verheugd dat we namens Dudok Real Estate een passende huurder hebben kunnen vinden voor deze op maat gemaakte locatie die aan alle hedendaagse logistieke behoeftes zal voldoen, gelegen in een van de meest bekende logistieke hotspots die ons land kent.”

Dudok Real Estate werd geadviseerd door Savills, Cushman & Wakefield en De Lobel & Partners. 1530 Real Estate heeft 247TailorSteel bijgestaan tijdens deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?