Tweede gebouw The Mayor in Amstelveen opgeleverd

0

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft van de bouwcombinatie UBA / De Nijs 28 huurappartementen in het tweede gebouw van The Mayor opgeleverd gekregen en verwelkomt de eerste bewoners.

De oplevering betreft het tweede gebouw van de vijf. Van de 28 appartementen in dit gebouw hebben 26 huurders al de sleutel mogen ontvangen, de resterende twee sleutels worden op korte termijn aan de nieuwe bewoners overgedragen.

The Mayor, het voormalige KPMG gebouw aan de Burgemeester Rijnderslaan, in Amstelveen is momenteel volop in transformatie. In het totaal bestaat The Mayor uit ruim 300 woningen met parkeerplaatsen en bergingen die de aankomende periode gefaseerd worden opgeleverd. Altera zal in totaal 124 appartementen afnemen variërend van 87 m² tot 121 m².

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de oplevering van het tweede gebouw wordt weer een volgende stap gezet in het transformatietraject naar een duurzame woonlocatie. Bij Altera zijn we er namelijk van overtuigd dat onze beleggingsstrategie met geïntegreerde ESG/SDG aanpak een duurzaam rendement oplevert; een rendement met een positieve impact voor zowel onze aandeelhouders, onze huurders als ook de maatschappij.”

Het appartementencomplex zal vanzelfsprekend voldoen aan de geldende duurzaamheidsvereisten passend binnen het ESG-beleid van Altera. De energievoorziening vindt plaats via een nieuw WKO-systeem. De daken zijn voorzien van mos sedum en zonnepanelen en de versteende binnentuin heeft plaatsgemaakt voor een groene inrichting gericht op biodiversiteit. In de bestaande parkeergarage onder het gebouw zijn voorzieningen getroffen voor elektrische voertuigen.

The Mayor biedt bewoners de mogelijkheid actief met elkaar te communiceren en informatie te delen via de community app van James Company. Voor het vergroten van het community gevoel zijn er een coffee corner, fitness ruimte en diverse hospitality functies ingericht.

Vastgoedbeheer wordt namens Altera verzorgd door REBO Vastgoed Management.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?