EU Investments koopt multifunctioneel bedrijfsgebouw aan Minervum 7032 in Breda

0

Het gebouw van bijna 4.000 m² telt 5 verdiepingen en ligt op bedrijventerrein ‘Hoogeind’. Door de architectuur en de ligging direct langs de snelweg A27 heeft het object een opvallend karakter. Bij het gebouw behoren tevens 101 eigen parkeerplaatsen. De kantoorruimte is langjarig verhuurd aan een 5 tal gerenommeerde internationale bedrijven.

De verkoper, Investium, was verantwoordelijk voor de transformatie van het gebouw van een single- naar een multi-tenant gebouw onder de naam ComfortZone Breda. Hiervoor werd het gebouw grondig gerenoveerd en onder andere voorzien van een gym en een gemeenschappelijke buitenruimte. Het gebouw beschikt over energielabel A+.

Verkoper Investium Holding werd bijgestaan door De Lobel en Partners – real estate experts. CBRE trad op namens EU Investments, een internationale investeerder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?