Van Walraven breidt uit naar voormalige Bayer-locatie in Mijdrecht

0

Bayer B.V. heeft haar pand aan de Energieweg 1 in Mijdrecht verkocht aan Van Walraven. De verkoop volgde op de verhuizing van het Nederlandse kantoor van Bayer naar Orion Campus in Hoofddorp. Bayer en Van Walraven kwamen eerder dit jaar de verkoop overeen en hebben onlangs het eigendom overgedragen. Van Walraven kocht het pand, bestaande uit een perceel van 20.460 m2 en circa 7.000 m2 aan goed onderhouden gebouwen, om de uitbreiding van het hoofdkantoor in Mijdrecht mogelijk te maken.

Van Walraven is een groothandel in infra- en installatiematerialen. Het familiebedrijf heeft bijna 400 medewerkers in dienst, verspreid over 13 locaties in het land. Bayer is een wereldwijde onderneming in de gezondheidszorg en landbouw.

Bayer B.V. werd commercieel geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, juridisch door Van Benthem & Keulen en voor technische onderzoeken door Ramboll. Van Walraven werd juridisch geadviseerd door KB notarissen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?