Smyths Toys opent winkel in Rotterdam

0

Smyths Toys opent begin 2023 een nieuwe winkel op Bigshops Parkboulevard in Rotterdam. Dit is naast de toekomstige vestiging in Amsterdam de tweede winkel, welke door de Ierse speelgoedretailer in Nederland wordt geopend. Smyths Toys heeft meer dan 200 winkels in Europa en wil in Nederland uitbreiden tot ca. 20 winkels.

Met de nieuwe Rotterdamse winkel huurt Smyths Toys circa 1.900 m² op de begane grond van het fonds WestInvest Gesellschaft für Investmentfonds mbH van Deka Immobilien GmbH.

Bigshops Parkboulevard is een één kilometer lange winkelboulevard en een belangrijke winkellocatie in de regio Rotterdam West met een regionaal verzorgingsgebied. De winkellocatie heeft een breed winkelaanbod in verschillende branches als dagelijks winkelen met o.a. Albert Heijn. Aldi, Etos en Gall & Gall, maar ook op het gebied van wonen, slapen en vrije tijd met retailers als Beddenreus, Maxaro, Fietsvoordeelshop, Kwantum, WoonEnzo, Action en Ranzijn.

Smyths Toys werd bij deze transactie geadviseerd door AvenU Vastgoed en Deka Immobilien GmbH door Creating Retail Parks.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?