Richard Buijtendijk nieuwe Senior Research Consultant bij Colliers

0

Vastgoedadviseur Colliers groeit sterk in Nederland en heeft haar Researchteam per 1 november versterkt met de aanstelling van Richard Buijtendijk als Senior Research Consultant. Met de komst van Richard groeit het team naar veertien personen. Samen met het team onderzoekt hij marktontwikkelingen in de snelle veranderende vastgoedmarkt waarop actuele economische ontwikkelingen zoals de hoge energieprijzen, inflatie, stikstofproblematiek en stijgende bouwkosten van grote invloed zijn. Daarom is het van belang voor Colliers om klanten en collega’s nog sneller te voorzien van toekomstbestendige en maatschappelijk relevante adviezen.

Richard was voor zijn komst bij Colliers drie jaar werkzaam als Senior Research & Analytics Manager bij INREV (European Association for Investors in Non-Listed Real Estate Vehicles). Hier deed hij onder ander onderzoek naar de beleggingsstrategieën van eindbeleggers en investment managers, capital raising activiteiten en management fees. Ook heeft hij in totaal tien jaar ervaring als Research Analist bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance en a.s.r. real estate waar hij marktonderzoek deed naar internationale vastgoedbeleggingen en beleggingen in Nederlands vastgoed.

‘’Ik ben erg blij met de komst van Richard,’’ zegt Madeline Buijs, Chief Economist & Head of Research. ‘’Colliers blijft groeien en met zijn jarenlange kennis en ervaring zijn we verzekerd van de solide researchkwaliteit in onze rapportages en marktanalyses en kunnen we onze klanten nóg sneller en beter van dienst zijn in de dynamische vastgoedmarkt.’’

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?