URBZ verhuurt ca. 2.050 m² in Houten aan Eurocept Homecare

0

Namens URBZ Capital Management hebben wij een langjarige huurovereenkomst gesloten met Eurocept Homecare voor de huur van circa 1.800 m² bedrijfsruimte en circa 250 m² kantoor op het Lichtschip 43. Het pand, met uitstekende bereikbaarheid vanuit heel Nederland, is ideaal voor de business-to-consumer activiteiten van Eurocept Homecare. Dit sluit goed aan bij de strategie van URBZ Capital die zich focust op last mile objecten van hoge kwaliteit in stedelijke gebieden.

Eurocept Homecare is één van de grootste aanbieders van medisch specialistische thuisbehandelingen in Nederland en zorgt ervoor dat de tijd in het ziekenhuis wordt verkort en patiënten thuis in een prettige omgeving kunnen worden behandeld. Met de aanhuur van deze locatie breidt Eurocept Homecare verder uit.

Jeroen In den Kleef, Asset Manager bij URBZ Capital: “Door de grote vraag naar last mile objecten van hoge kwaliteit zijn we in staat geweest het gebouw in erg korte tijd te verhuren aan een partij die in een groeiende sector opereert en direct vanuit deze locatie haar klanten bedient. De transactie bevestigd daarmee de strategie van URBZ Capital.”

Jordy Verhoeven, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL: “De transactie met Eurocept Homecare bewijst dat het last mile vastgoed in Nederland een veel breder doel kan dienen naast de bezorging van goederen zoals in dit geval in combinatie met diensten. Met de verdere groei van stedelijke gebieden, zoals bijvoorbeeld de groot regio Utrecht, gaat de vraag naar last mile vastgoed naar verwachting verder groeien en diversifiëren”.

JLL heeft URBZ Capital bij deze transactie geadviseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?