Repeat Cashmere opent winkel op Pannekoekstraat, Rotterdam

0

Repeat Cashmere heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Marcan Vastgoed voor de winkelruimte gelegen aan de Pannekoekstraat 10a te Rotterdam.

De populaire Pannekoekstraat biedt een aantrekkelijke mix aan kleinschalige mode- en schoenenwinkels, design shops, art galleries en dag- en avondhoreca in het hogere segment. De Pannekoekstraat, Meent, Botersloot en Nieuwmarkt vormen samen een eigenzinnig en glamoureus winkelgebied in het Laurenskwartier te Rotterdam.

Repeat Cashmere is onderdeel van The Repeat Group, die in 1996 werd opgericht. In 2008 opende Repeat de eerste flagshipstores in Amsterdam en Bern. De afgelopen jaren ontwikkelde het bedrijf zich tot een internationaal opererende onderneming met vestigingen over de hele wereld.

Verhuurder werd bij deze transactie begeleid door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?