People 21 huurt ca. 2.000 m² kantoorruimte aan de Westfrankelandsedijk 7 te Schiedam

0

Uitzendorganisatie People 21 heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van het volledige kantoorgebouw gelegen aan de Westfrankelandsedijk 7 te Schiedam. Het kantoorgebouw omvat ca. 2.000 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping en 75 parkeerplaatsen.

People 21 is een holding van succesvolle en gezonde uitzendlabels en een vastgoedlabel dat staat voor het uitzenden van veelal praktisch opgeleid personeel, met focus op hoge medewerkerstevredenheidsgraad en kwalitatieve huisvesting.

Bart Legierse namens People 21 ligt de verhuizing toe: “Met de verhuizing naar de Westfrankelandsedijk in Schiedam zetten we een grote stap voorwaarts. We waren al een tijdlang op zoek naar een geschikte locatie voor People 21. Met de nieuwe locatie hebben we een aantrekkelijke ruimte gevonden om onze business verder uit te breiden en onze relaties te ontvangen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder Vrijvast. People 21 Services werd bijgestaan door Ros vastgoedadviseurs.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?