Victoriapark door komst Fidus volledig verhuurd

0

Fidus heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor ca. 800 m² alsmede 20 parkeerplaatsen in kantoorgebouw “Beuk” op het Victoria Park aan de Kralingseweg 213-219 te Rotterdam. Door de komst van het financiële adviesbureau is de het volledige Victoria Park van 6 kantoorvilla’s verhuurd.

Fidus zal begin 2023 de begane grond en 1e verdieping in gebruik nemen. Fidus is een financieel adviesbureau met locaties door heel Nederland. Op dit moment werken er ca. 350 adviseurs die klanten helpen met allerhande financiële zaken zoals verzekeringen, pensioenen etc.

De heer Arie van den Berg namens Fidus.nl: “We zijn erg content met onze nieuwe Rotterdamse locatie in Kralingen. Door de groei van onze organisatie zochten we een dynamische plek, ten noorden van de maas, die goed bereikbaar is met zowel auto als OV. Op deze locatie, middenin het groen, vonden we die. We verhuizen een aantal locaties naar dit mooie kantoor en blijven zo goed bereikbaar voor onze klanten in Rotterdam, Capelle en Nieuwerkerk”.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder. Vastestate verzorgt het beheer namens verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?