Dyson opent eerste flagship store in Amsterdam

0

Het innovatieve elektronicamerk Dyson heeft onlangs haar eerste flagship store in Amsterdam geopend. Het merk heeft een langjarige huurovereenkomst met ASR Dutch Prime Retail Custodian B.V. gesloten voor de huur van ca. 267 m² winkelruimte aan het Koningsplein 12. Hiermee opent Dyson de eerste permanente demo store in Nederland.

Het pand is onlangs volledig herontwikkeld en grondig gerenoveerd waarna Dyson de winkel heeft ingericht volgens innovatief concept. Op de begane grond kunnen bezoekers alle producten van Dyson ontdekken met demonstratiezones en interactieve displays. De eerste verdieping draait om Dyson’s haarverzorgingsproducten en biedt een persoonlijke stylingsservice.

De opening in Amsterdam weerspiegelt de aanhoudende groei en ambitie in Europa van het merk.

CBRE adviseerde verhuurder in deze transactie. Dyson werd bijgestaan door Shout Retail B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?