Lingotto breidt team uit met 2 nieuwe ontwikkelaars

0

Lingotto heeft recent twee nieuwe ontwikkelaars mogen verwelkomen: Simone van den Brink en Maurice Breg

Lingotto heeft Simone leren kennen toen zij als ontwikkelmanager was ingehuurd bij de ontwikkeling van een Alles in een – school als onderdeel van het Exclusiva-project in het Hamerkwartier.
Eerder werkte zij 3 jaar als zelfstandig huisvestingsadviseur, ontwerpcoördinator en programmamanager en daarvoor 10 jaar bij Abcnova als projectmanager en managing partner. Simone heeft een ruime ervaring als projectmanager bij diverse werkgevers zoals: diverse gemeenten, schoolbesturen en de Universiteit van Amsterdam. Simone werkt onder meer aan het project More+ in Leiden.

Maurice Breg heeft tijdens zijn studie Real Estate Finance aan de UvA een grote interesse voor Projectontwikkeling gekregen. Na 2,5 jaar gewerkt te hebben voor vastgoed adviesbureau Abcnova was het tijd om de stap te maken naar projectontwikkeling. Hij werkt aan twee uitdagende projecten; De Nieuwe Honig te Nijmegen en de uitbreiding van Campus Werkspoor te Utrecht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?