Hawaiian Poké Bowl opent nieuwe vestiging in Arnhem

0

Hawaiian Poké Bowl opent binnenkort haar vierde Nederlandse restaurant aan de Jansplaats 35 in Arnhem. Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 150 m² verdeeld over twee verdiepingen en opslagruimte in de kelder.

Hawaiian Poké Bowl is opgericht in 2018 en is in België marktleider met momenteel 24 restaurants. In Nederland heeft zij dezelfde ambitie. In de komende periode zal Hawaiian Poké Bowl daarom inzetten op een zeer stevige groei. In 2023 is er ruimte voor minimaal 10 nieuwe vestigingen.

Cushman & Wakefield begeleidt Hawaiian Poké Bowl om deze groei te realiseren en zoekt geschikte locaties in de top 20 steden van Nederland.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door BMV winkelmakelaars, partner in Dynamis.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?