Nieuwe langjarige huurovereenkomst getekend in 2Amsterdam, Zuidas

0

Een wereldwijde vastgoedontwikkelaar, -investeerder en beheerder heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst getekend in 2Amsterdam op de Amsterdamse Zuidas. Het betreft een huurovereenkomst van circa 995 m2.

De in 2021 gerenoveerde oostelijke kantoortoren van 2Amsterdam in hartje Zuidas is onderdeel van twee torens die met elkaar verbonden worden door ondergrondse garage en de tuin.

Caroline van Duren, Consultant Tenant Representation bij Savills in Nederland, zegt: “De nieuwe huurder profiteert van A-klasse kantoorruimte, een semi-publieke kantoortuin, een fijne lobby en vele andere faciliteiten in en rond de twee torens. Ook het feit dat het gebouw beschikt over een BREEAM Excellent certificaat sluit goed aan bij de duurzaamheidsambities van de nieuwe huurder.”

Savills heeft de nieuwe huurder bijgestaan tijdens het proces. Eigenaar Commerz Real AG werd geadviseerd door 1530 Real Estate in collegiale samenwerking met CBRE.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?