Lennard van Weelde eindverantwoordelijk voor Haags kantorenverhuurteam van JLL

0

Lennard van Weelde is per vandaag benoemd tot Head of Agency Offices Den Haag bij JLL Nederland. In deze rol is Lennard eindverantwoordelijk voor alle verhuuropdrachten van JLL wat betreft kantoren (en life science) in Den Haag, Leiden en de regio Haaglanden.

Lennard van Weelde is sinds 4 jaar werkzaam bij JLL. Sinds zijn start maakt hij deel uit van het Haagse kantorenverhuurteam van JLL. Naast de verhuuractiviteiten richt Lennard zich samen met Johan Vonck ook op JLL’s MidCap activiteiten in de regio.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland zegt hierover: “Onze groeiambitie in de regio is blijvend groot, omdat we een toenemende vraag zien van nationale en internationale bedrijven om zich in de Haagse en Leidse regio te vestigen. Daarnaast wordt een groeiend aantal ruimtes gebruikt voor scholen en wetenschap in den breedte. Wij zijn verheugd dat we in Lennard de perfecte aanvoerder van het Haagse team hebben gevonden.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?