Bart Nijhuis versterkt JLL Residential Capital Markets team

0

Bart Nijhuis is per 1 november begonnen als Director in het Residential Capital Markets team van JLL.

In deze rol gaat Bart zich toeleggen op de strategische vraagstukken vanuit woning beleggers en ontwikkelaars en zal hij zich focussen op advisering bij de aan- en verkoop van (nieuwbouw) woningcomplexen.

Bart is werkzaam geweest bij CBRE en NL Real Estate. In zijn laatste rol bij VolkerWessels heeft hij zich gefocust, als ontwikkelmanager, op projectontwikkeling van met name woningontwikkelingen.

Met de toevoeging van Bart aan het Residential Capital Markets team breidt JLL haar kennis, netwerk en expertise op dit gebied verder uit.

“De huidige woningmarkt kent met o.a. toenemende wet – en regelgeving, oplopende rentestanden, (geo)politieke onrust en het tekort aan huisvesting enorme uitdagingen. Deze uitdagingen hebben impact op de beleggingsmarkt. Met de komst van Bart is het team nog beter in staat om deze uitdagingen te vertalen naar concreet advies, waarbij kwaliteit en resultaat voorop staan” aldus Lennard Magis, Head of Residential Capital Markets.

De komst van Bart sluit tevens aan bij de strategische speerpunten van JLL, waarbij o.a. de focus op de uitdagingen binnen de residentiele vastgoedsector centraal staan.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?