Positieve verandering voor Draaijer

0

Strategisch partner in slimme en gezonde omgevingen
Vanaf 1 november gaat draaijer+partners verder als Draaijer. Vanuit een verstevigde positionering als ‘Strategisch partner in slimme en gezonde omgevingen’ richt het bedrijf zich nog nadrukkelijker op de het creëren van positieve plekken waar mensen zich prettig voelen en het beste uit zichzelf halen. Draaijer doet dat met een integrale aanpak en gebruikt data en technologische innovaties om de ambitie van opdrachtgevers gegarandeerd waar te maken.

Innovatief vanuit solide fundament
In de afgelopen bijna 30 jaar heeft Draaijer zich ontwikkeld van advies- en projectmanagementbureau naar integrale dienstverlener in het gebruik van gebouwen en gebieden. Waarbij de focus ook ligt op exploitatie en op datagedreven inzicht, sturing en besluitvorming. Deze transitie heeft geleid tot een scherper merkverhaal en bredere propositie. Hier past ook een nieuwe naam en uitstraling bij, waarbij het met trots voortborduurt op het stevige fundament van de organisatie en het sterke team.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?