Peruvian Connection huurt bedrijfsruimte in Aalsmeer

0

Peruvian Connection heeft een huurovereenkomst gesloten voor 1.380 m² aan de FA. Wenstraat 11 – 15 in Aalsmeer. De ruimte betreft bedrijfsruimte die ingezet gaat worden ten behoeve van de distributie van kleding vanuit Peru naar Europa.

Caroline van Duren, Consultant Tenant Representation bij Savills in Nederland, licht toe: “Al snel na de Brexit voorspelde mijn collega Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial, dat Nederland wel eens de vruchten zou kunnen plukken van de Brexit, en de daarmee samenhangende hogere verzendkosten, BTW-heffingen en vertraging in de havens. De verplaatsing van de Europese distributie van Peruvian Connection naar Nederland is een voorbeeld van een Brexit-gedreven verhuizing.

Savills adviseerde Peruvian Connection. Verhuurder werd geadviseerd door Spring Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?