M7 Real Estate verhuurt 916 m² aan het Rhijnspoor

0

Onlangs heeft M7 voor het fonds M7 EREIP VI Lux Dutch Propco S.à.r.l. een aantal huurovereenkomsten gesloten betreffende kantoorruimten met bijbehorende parkeerplaatsen in verschillende gebouwen van het businesspark Rhijnspoor te Capelle aan den IJssel.

Shabu ToGo Group huurt 259 m² in Rhijnspoor 209. Esculine BV huurt 343 m² in Rhijnspoor 259 en Belimed B.V. huurt 314 m² aan het Rhijnspoor 221. Met de komst van deze nieuwe huurders is het businesspark weer grotendeels verhuurd.

Businesspark Rhijnspoor gelegen op korte afstand van Rotterdam, bestaat uit een 20 tal gebouwen waarvan er 2 zijn bestemd voor horeca en leisure. De overige als kantoor- en maatschappelijke ruimten. De kleinschalige gebouwen beschikken over een energielabel A en worden zowel multi tenant als ook single tenant verhuurd.

Het makelaarsteam bestaande uit Goud bedrijfshuisvesting, De Mik Real Estate Partners en Ooms Makelaars heeft M7 Real Estate geadviseerd bij bovenvermelde transacties.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?