Fleur Cornelissen nieuwe Head of Marketing bij Colliers

0

Op 1 november is Fleur Cornelissen gestart als Head of Marketing bij vastgoedadviseur Colliers. Fleur wordt verantwoordelijk voor de marketingstrategie van het bedrijf en geeft leiding aan het marketingteam. Hiermee zal ze verder bouwen aan de verbinding tussen de kennis en expertise van Colliers en de behoeften van opdrachtgevers.

Fleur heeft jarenlange internationale marketingervaring. Ze is werkzaam geweest bij Invesco, bij Edmond de Rothshild Asset Management in Parijs en tot voor kort Europees Marketing Manager bij investeerder abrdn (voorkort bekend als Aberdeen) in Amsterdam.

‘’Ik ben blij dat Fleur er is. Met haar brede marketingervaring in binnen- en buitenland is ze van grote toegevoegde waarde voor het bedrijf en afdeling,’’ zegt Dirk Bakker, CEO van Colliers Nederland. ‘’Met deze expertise en de nauwe samenwerking met Madeline Buijs, Chief Economist & Head of Research, kunnen we nog beter onze klanten bedienen in de veranderde wereld en vastgoedmarkt.’’

‘’Met veel plezier begin ik bij dit dynamische bedrijf waar samenwerking en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan,’’ zegt Fleur Cornelissen. ‘’Samen met het sterke team dat er al is, kijk ik ernaar uit om bij te kunnen dragen aan de toekomstbestendige strategie voor onze klanten”.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?