Elmar huurt kantoorruimte aan Herengracht 258-266 in Amsterdam

0

Edmond de Rothschild REIM heeft voor het Benelux Commercial Real Estate Fund 2.300 m² kantoorruimte verhuurd aan Elmar Travel Group B.V.

Een bekend merk van de Elmar Travel Group BV is de VakantieDiscounter, een bedrijf dat groot is geworden door zich volledig toe te leggen op betaalbare vakanties.

Elmar Travel Group huurt met ingang van 2023 ca. 2.300 m² hoogwaardige kantoorruimte op de 3e, 4e, 5e en 6e verdieping van Herengracht 258-266 en keert na een grondige renovatie terug op de haar vertrouwde plek aan de Herengracht. De gehuurde verdiepingen van het rijksmonumentale grachtenpand worden volledig gerenoveerd en verduurzaamd naar ontwerp van HEYLIGERS architects. Elmar krijgt de beschikking over een eigen entree en het trappenhuis, de lift en de installaties worden vernieuwd. Het penthouse kantoor op de 6e verdieping wordt volledig vernieuwd en voorzien van een groendak met zonnepanelen.

Elmar werd geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs. CBRE Development Services is verantwoordelijk voor de begeleiding van het renovatieproject.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?