CBRE Eindhoven neemt intrek in BOLD

0

CBRE Eindhoven verhuist per 1 november 2022 naar kantoorgebouw BOLD op de kop van Strijp-S in Eindhoven. Het regiokantoor sloot eerder dit jaar een langjarige huurovereenkomst met GRESB BOLD voor de huur van ca. 525 m² kantoorruimte alsmede ca. 200 m² dakterras.

De noodzaak tot een groter kantoor ontstond na uitbreiding van het regioteam de afgelopen periode. In het werkplekconcept en design van de nieuwe kantoorruimte komt het techniek-, design- en kennisprofiel van de stad Eindhoven en regio Brainport terug. Het werkplekconcept en design van de nieuwe kantoorruimte is in co-creatie met lokale designers, forward thinkers en innovatieve leveranciers neergezet en vormt de nieuwe standaard.

Kantoorgebouw BOLD is een state-of-the-art ontwikkeling van ca. 9.700 m² op een strategische ligging vlakbij het centrum van Eindhoven, op het voormalige fabrieksterrein van Philips waar Eindhovense creativiteit en ambitie samenkomen. Het gebouw kenmerkt zich door hoogwaardige architectuur, transparantie en duurzaamheid.

Eric Harmsen, City Leader CBRE Eindhoven: ‘Het bruisende en inspirerende Strijp-S is het hart van de Eindhovense samenleving en het lokale bedrijfsleven. Deze nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid om verder invulling te geven aan onze groeiambities in de regio en het aantrekken en behouden van talent. Wij hopen met het gerealiseerde werkplekconcept klanten te inspireren en we zien uit naar het uitbreiden en intensiveren van bestaande samenwerkingen.”

BOLD is een ontwikkeling van SDK, onderdeel van Volker Wessels. Het kantoorconcept is door CBRE Design ontworpen, in co-creatie met designbureau King Kongs. Medehuurders van het gebouw zijn BDO, SDK Vastgoed, PVM Vastgoed en COVA Art Gallery. Jamestown is Asset Manager. CBRE verzorgt het Property Management namens Asset manager Jamestown.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?