Jan Hein Simons nieuwe Director Hotels Benelux bij Colliers

0

Op 1 november start Jan Hein Simons als Director Hotels Benelux bij vastgoedadviseur Colliers. Simons gaat leiding geven aan een sterk team van hotelspecialisten en gaat bovendien de nieuwe Hotel Asset Management afdeling vormgeven in de Benelux en Duitsland.

Simons heeft grote ervaring in de hotelindustrie, onder andere als CEO van NH Hotels Business Unitis in Duitsland, Polen, Benelux, UK, Frankrijk en Afrika. Hij was verder COO van de Oostenrijkse Falkensteiner Hotels & Resorts groep en tot voor kort partner van mrp hotel advisory.

“Ik zie uit naar de samenwerking met Jan Hein,” zegt Dirk Bakker, CEO van Colliers Nederland en Head of Hotels EMEA. “Zijn enorme internationale ervaring als leider in hotel operations en asset management is van grote toegevoegde waarde voor heel Colliers, niet alleen voor het Nederlandse team maar ook voor het hele EMEA-hotelteam.”

Jan Hein Simons: “Colliers is een prachtig bedrijf met een sterke cultuur. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan met dit talentvolle hotelteam. Samen zullen we de services aan onze klanten verder uitbouwen in Nederland en daarbuiten.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?