KienhuisHoving N.V. huurt 888 m² kantoorruimte in Utrecht

0

Spring Real Estate heeft KienhuisHoving N.V. geadviseerd bij de aanhuur van circa 888 m² kantoorruimte aan de Newtonlaan 201-285 op kantoorlocatie Rijnsweerd Noord Utrecht. KienhuisHoving B.V. zal zich langjarig vestigen op de zesde verdieping van het onlangs volledig gerenoveerde kantoorgebouw “NewtonHouse”. Daarnaast krijgen zij de beschikking over 13 parkeerplaatsen.

Het door Rietveld Architects uit New York ontworpen kantoorgebouw “NewtonHouse” is gelegen op het kantorenpark “Rijnsweerd Noord” te Utrecht, aan de oostzijde van Utrecht tussen de Uithof en de binnenstad van Utrecht.

KienhuisHoving N.V. is een middelgroot advocaten en notarissen kantoor met vestigingen in Enschede en Utrecht. Zij werken voornamelijk voor grotere MKB ondernemingen, instellingen en overheden.

“De verhuizing stelt KienhuisHoving in staat om zich verder te profileren in de Utrechtse markt en haar full service praktijk verder uit te bouwen”, aldus Lesley Broos, managing partner van het kantoor.

De eigenaar van het gebouw, Aroundtown Management NL werd begeleid door Cushman & Wakefield, in collegiale samenwerking met JLL en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?