Hawaiian Poké Bowl opent derde Nederlandse vestiging in Maastricht

0

Hawaiian Poké Bowl heeft in Maastricht, na Tilburg en Eindhoven, haar derde restaurant in Nederland aangehuurd. Het betreft een absolute toplocatie aan de Markt 7. Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 180 m² verdeeld over twee verdiepingen en opslagruimte in de kelder.

Hawaiian Poké Bowl is opgericht in 2018 en is in België in korte tijd marktleider geworden met momenteel 24 restaurants. In Nederland heeft Hawaiian Poké Bowl dezelfde ambitie en zal daarom in de komende periode inzetten op een zeer stevige groei. In 2023 is er ruimte voor minimaal 10 nieuwe vestigingen.

Cushman & Wakefield begeleidt Hawaiian Poké Bowl om deze groei te realiseren en zoekt met spoed geschikte locaties in de top 20 steden van Nederland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?