Wereldhave verwelkomt New Yorker, ONLY en Ecco in de Emmapassage in Tilburg

0

In aanloop naar de ‘Grand Opening’ van de Emmapassage in Tilburg worden er steeds meer nieuwe namen bevestigd. Nu de contouren van dit nieuwste stuk Tilburgse binnenstad duidelijk zichtbaar zijn, het openbare gebied in de laatste fase van aanleg is en verschillende huurders zelfs al open zijn blijft ook de verhuur in een stroomversnelling. Zo heeft Wereldhave recent drie huurovereenkomsten gesloten voor nieuwe locaties in de Emmapassage, met fashion retailers New Yorker, ONLY en Ecco shoes.

Dé nieuwkomer in Tilburg wordt New Yorker. Deze fashion retailer opent begin 2023 de deuren van een gloednieuwe winkel van ca. 1.756 m². Met een uitgebreide en trendy collectie van fashion en modeaccessoires is New Yorker een welkome aanvulling op het modeaanbod in textielstad Tilburg.

Fashion formule ONLY is een internationaal modemerk voor jonge vrouwen en een van de toonaangevende denimmerken in Europa. De nieuwe ONLY van op 497 m² in de Emmapassage opent naar verwachting medio 2023 de deuren en wordt uitgevoerd in het nieuwste winkelconcept.

Het internationale schoenenmerk Ecco is een bekende naam in Tilburg en verhuist van de Pieter Vreedestraat naar de Emmapassage. Als een van ’s werelds toonaangevende schoenenmerken combineert Ecco stijl en comfort. Ecco opent een nieuwe brandstore in de Emmapassage op circa 118 m² met een compleet assortiment van moderne dames-, heren- en outdoor schoenen.

Grand Opening van de Emmapassage op 24 november
De zichtbare kwaliteitsslag die gemaakt in het centrum van Tilburg heeft zijn vruchten afgeworpen in de verhuur en op donderdag 24 november 2022 wordt dan ook de feestelijke Grand Opening van de nieuwe Emmapassage gevierd. Met een complete, bij Tilburg passende, mix van nieuwe winkels, een eat&meet ontmoetingsplein met horeca, vele nieuwe woningen en een nieuwe verbindingsstraat als onderdeel van het kernwinkelgebied is er veel te vieren.

Bij de totstandkoming van de samenwerking werd Ecco geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?