Neddex verkoopt kantoorgebouw op Businesspark Papendorp Utrecht aan Frans investeringsfonds

0

Cushman & Wakefield heeft namens een fonds beheerd door Neddex Vastgoedfondsen N.V. het kantoorgebouw aan de Orteliuslaan 1051 in Utrecht verkocht aan MNK.

MNK structureert en beheert vastgoedfondsen voor professionele en institutionele beleggers in Europa. Het moderne gebouw, dat al sinds de oplevering in 2003 grotendeels is verhuurd aan accountants- en adviesorganisatie Mazars, beschikt over kantoorruimte met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 2.176 m² en 37 parkeerplaatsen.

Neddex werd commercieel geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, juridisch bijgestaan door Van Doorne en technisch geadviseerd door CVO. MNK werd technisch geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door Synergy Business Lawyers.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?