ManpowerGroup verlengt langjarig huurcontract

0

ManpowerGroup heeft hun huurovereenkomst in Diemen langjarig verlengt met de verhuurder. Aan de Diemerhof 14 tot 18 in Diemen huren zij het gehele gebouw van ongeveer 3.600 m² kantoorruimte. De ruimte is verdeeld over zeven verdiepingen.

ManpowerGroup initieert zelf de verduurzaming van het kantoor Diemerhof. Samen met de verhuurder wordt het kantoorgebouw en de parkeerplaatsen op eigen terrein verduurzaamd. Daarnaast wordt zowel het gebouw, de parkeerplaatsen en de kantoorruimte gerenoveerd.

De organisatie zet stappen in de verduurzaming van haar operatie door de energiereductie van het gebouw te combineren met het onder andere verduurzamen van de mobiliteit. Sinds kort is het bedrijf overgestapt naar elektrisch rijden. Het gebouw wordt voorzien van LED-verlichting, de parkeerplaats wordt overkapt met een solar carport en er worden 32 laadpalen geplaatst. Met deze aanpassingen probeert het bedrijf zoveel mogelijk lokaal energie op te wekken voor het laden van de elektrische auto’s. Hierdoor is de organisatie minder afhankelijk van energiemaatschappijen en komt het dichter bij de gestelde CO2 doelen.

Ook het interieur van de kantoorruimte van ManpowerGroup wordt gerenoveerd. Het design & development team van Colliers gebruikt bij deze renovatie voornamelijk duurzame materialen en oplossingen.

De verhuurder zal de buitenkant van het gebouw aanpakken. Zoals herstelwerkzaamheden aan raampartijen en kozijnen, nieuwe duurzame buitenverlichting en het schilderen van de buitenzijde.

Colliers adviseerde ManpowerGroup bij de verlenging van de huurovereenkomst, en het Sustainability Team adviseerde bij de verduurzaming van het gebouw en parkeerplaats. Het Colliers Design & Development team werkt aan de verbouwing van het kantoor.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?