Maarten van Dooren partner bij Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs B.V.

0

Sinds vandaag heeft Van Dijk & Ten Cate officieel 4 partners.

Naast de twee oprichters Jaap van Dijk (sinds 1999) en Reinoud ten Cate (sinds 1999) en Bas Gras (partner sinds 2018) is Maarten van Dooren toegetreden als partner. Maarten is sinds september 2019 werkzaam bij Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs en heeft zich, ook door zijn eerdere werkervaringen, al meer dan 15 jaar gespecialiseerd als vastgoedadviseur in de regio Amsterdam.

‘Mede door de komst van Maarten hebben wij onze positie in Amsterdam de laatste jaren verder uitgebreid’ aldus Reinoud ten Cate, we zijn dan ook erg blij met de toetreding van Maarten als partner. ‘Om de sterke groei, die wij de afgelopen periode hebben doorgemaakt, te kunnen faciliteren gaan wij ook op zoek naar nieuwe collega’s om ons aan-/verhuurteam alsmede ons beleggingsteam verder te versterken’.

Van Dijk & Ten Cate is al jarenlang een belangrijke adviseur in de Amsterdamse kantorenmarkt bij zowel huur- als kooptransacties. Op het gebied van (woning)beleggingen wordt landelijk gewerkt en heeft Van Dijk & Ten Cate de afgelopen jaren vele transacties namens nationale en internationale partijen gerealiseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?