Nieuw kantoor voor Axoft IT & Telecom in “De Admiraal” te Rotterdam

0

Axoft IT & Telecom B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 1.042 m² kantoorruimte gelegen in kantoorgebouw “De Admiraal” aan de Admiraliteitskade 62-72 te Rotterdam.

De Admiraal is een kantoorgebouw van ongeveer 18.500 vierkante meter groot, gelegen tussen de karakteristieke wijk Kralingen en de binnenstad van Rotterdam. Vanuit het gebouw heb je een schitterend uitzicht op de uit 1591 stammende binnenhaven ‘Het Boerengat’, de Erasmusbrug, het Kralingse Bos en de rivier de Maas. Verder is het kantoor omringt met diverse horecagelegenheden zoals restaurant Kaat Mossel, YOLO, Plein Oost en La Cubanita. Op de negende verdieping van het gebouw is een groot bedrijfsrestaurant met dakterras.

Axoft is een full service dienstverlener op het gebied van IT, Security en Telecom en willen hun relaties maximaal laten profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. Axoft combineert gerenommeerde merken zoals KPN, Microsoft, HP, Fortinet en Cisco met persoonlijke service, snelheid en flexibiliteit. Multidisciplinaire specialisten spreken uw taal en staan met raad en daad voor u klaar. Betrouwbaar, betrokken en altijd bereikbaar.

De heer P.C. Velders, directeur van Axoft IT & Telecom: “Onze klanten vertrouwen hun volledige digitale werkomgeving toe aan Axoft. Wij doen dat met hart voor de business van onze klant en hart voor ICT. Dat doen we vanaf nu dus vanaf een mooie plek in het hart van Rotterdam.”

Colliers trad op namens de vertrekkend huurder. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting trad op namens huurder Axoft IT & Telecom.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?