Nieuw bestuur JCG Den Haag

0

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 14 oktober 2022 is Didi Krook gekozen tot nieuwe voorzitter van de Junior Commercieel Onroerend goed Groep (JCG). Maurice van Kleef (Streefkerk Advocaten) heeft, na 7 jaar in het bestuur te hebben gezeten, waarvan 4 jaar als voorzitter, vol trots de voorzittershamer overgedragen aan de eerste vrouwelijke voorzitter.

Edward de Kroes (Bink36) heeft zijn rol als secretaris ook overgedragen, waardoor het huidige bestuur 2022/2023 nu bestaat uit: Didi Krook (voorzitter) Ad Hoc beheer, Renée Janus (secretaris) Severijn Hulshof Advocaten, Johan van Ginderen (secretaris) JVG Vastgoed en Herman Diederiks (penningmeester) FDI Groep BV

De JCG Den Haag bestaat sinds 1995 en is opgericht door een aantal makelaars die informeel bij elkaar kwamen om over “het vak” te praten. De JCG is uitgegroeid tot dé vastgoedclub van Den Haag! Een diversiteit aan leden die werkzaam zijn bij (commerciële) vastgoedbedrijven in de regio Haaglanden.

Didi Krook ‘’ De JCG bestaat 27 jaar en alle goede ingrediënten moet je koesteren! Het is ook een mooi moment om te innoveren! Wij zijn een club waar je kennis deelt en van elkaar leert. ‘’

De traditionele JCG Rally blijft uiteraard bestaan en naast de informele bijeenkomsten kun je ook inspiratie opdoen bij de leden en sponsoren. Te denken valt dan o.a. bezichtigingen van vastgoed gerelateerde projecten, maar ook leuke netwerk borrels ergens in Den Haag.

Het nieuwe bestuur kijkt uit naar een mooie toekomst voor de JCG!

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?