Borghese Logistics verhuurt warehouse Lighthouse Dordrecht van 28.000 m² aan VBE Group

0

Borghese Logistics heeft een langdurig huurcontract gesloten met de VBE Group voor het warehouse Lighthouse op Businesspark Krabbegors te Dordrecht. De VBE Group zal haar Europese hoofdkantoor hier gaan vestigen, het gehele warehouse zal in gebruik genomen worden door BTS Logistics, een van de negen business units van de groep.

Lighthouse bestaat uit ruim 28.000 m² in totaal, waarvan 24.500 m² warehouse, 3.000 m² kantoorruimte, 875 m² mezzanine en 187 parkeerplaatsen. Ook wordt het warehouse gerealiseerd volgens de BREEAM Very Good certificering.

Het businesspark is ideaal gelegen in Dordrecht, met perfecte verbinding naar het achterland en de haven van Rotterdam. Met een directe verbinding naar de zeehaven en nabijheid van de A15 en A16, voorziet de locatie in ideale verbindingen richting Duitsland en België. Het state-of-the-art distributiecentrum wordt gerealiseerd naar ontwerp van Mies Architectuur en Pleijsier Bouw is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Borghese Logistics werd in deze transactie geadviseerd door Ooms Makelaars & VBE Group werd geadviseerd door De Mik Real Estate Partners.

Over Borghese Logistics: Borghese Logistics is ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed en legt de focus altijd op de specifieke wensen van de eindgebruiker, met oog voor de omgeving. Met een pipeline van meer dan 200.000 m2 nieuwbouw verdeeld over Nederland worden uiteenlopende opdrachtgevers bijgestaan met hun plannen. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar faciliteiten met geconditioneerde opslag (Food, GDP) of extra beveiliging (TAPA). Bezoek voor meer informatie: www.borgheselogistics.nl

Over VBE Group: De VBE Group, opgericht in 1974, is sindsdien uitgegroeid tot een van de markleiders in de logistiek. De groep bestaat uit 9 business units die met ruim 300 medewerkers gevestigd is in 9 Europese landen met 17 eigen kantoren. De focus van de groep ligt op zee- en luchtvracht overzee, warehousing, contractlogistiek, transport en douane.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?