Ronnick Logistics B.V. huurt circa 200 m² kantoorruimte en 535 m² bedrijfsruimte te Schiphol-Rijk Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft Peakside Capital Advisors geadviseerd bij de verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes aan de Tupolevlaan 28 te Amsterdam. Het betreft een kantoor- en bedrijfsruimte op de begane grond.

Per 1 september is Ronnick Logistics B.V. de nieuwe huurder. Ronnick Logistics biedt logistieke diensten aan. Hun expertise is het inspelen op de behoeften en wensen van bedrijven die te maken hebben met goederenstromen. Door persoonlijke contact met klanten en een breed logistieke netwerk wordt er snel geschakeld op maat gemaakte diensten geleverd.

Ronnick Logistics is een jong en dynamisch bedrijf, met meer dan 25 jaar werkervaring op het gebied van logistiek rondom Schiphol. Het ervaren team van Ronnick buigt zich dagelijks over verschillende logistieke vraagstukken en denkt mee om een bijpassende oplossing te vinden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?