Wim Vos treedt terug uit leiding van EuroParcs

0

Focus na 20 jaar op family-office DVG Vastgoed.

Ondernemer Wim Vos, die samen met zijn broer Wouter leidinggeeft aan vakantieparkenspecialist EuroParcs, treedt na exact 20 jaar terug als CEO van EuroParcs. Wim Vos gaat zich per 1 januari 2023 volledig toeleggen op de uitbouw van het family-office DVG Vastgoed. Wim Vos blijft wel grootaandeelhouder van EuroParcs. Wouter Vos zal als CEO van EuroParcs de leiding van het familiebedrijf voortzetten.

“Het is een proces waar ik het afgelopen jaar naartoe heb gewerkt”, aldus Wim Vos. “Wij hebben een prachtig bedrijf opgebouwd. EuroParcs is ontzettend hard gegroeid en we zijn nu één van de grootste spelers in Nederland en Europa. EuroParcs is toe aan een volgende stap met verdere professionalisering en ik ben niet de juiste persoon om het bedrijf in die volgende fase te gaan leiden. Mijn passie en specialisme zijn de opstart en uitbouw van bedrijven en vervolgens het opschalen. Ik ga mij daarom volledig richten op de uitbouw van het family-office. Daar verheug ik mij enorm op. EuroParcs zal verder doorgroeien onder leiding van mijn broer Wouter, samen met de juiste professionals op de belangrijkste posities.”

Wim Vos heeft zelf het initiatief genomen om terug te treden als bestuurder. Zijn besluit is in goed overleg gegaan met medeaandeelhouder private equity bedrijf Waterland en de directie van EuroParcs.
Andries Bruil, namens de board van EuroParcs Group: “Onder leiding van Wim Vos heeft EuroParcs grote stappen gezet. Wij willen Wim danken voor zijn inspiratie en energie en wensen hem veel succes bij het uitbouwen van het family-office. We weten zeker dat hij ook daar weer een succes van weet te maken.”

Over EuroParcs
EuroParcs Group is een Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. De onderneming richt zich op de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan gedurende het hele jaar. EuroParcs biedt een scala aan vakantieparken op geliefde locaties in meerdere Europese landen. Het bedrijf wil originele, vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden voor alle doelgroepen. Door deelname van investeringsmaatschappij Waterland kan EuroParcs werken aan het realiseren van internationale ambities. Inmiddels maken zo’n 65 parken in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Oostenrijk deel uit van de EuroParcs Group.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?