Labora Quadratum BV huurt bedrijfspand in Enschede

0

Labora Quadratum BV heeft per 1 januari 2023 een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het bedrijfspand aan de Euregioweg 330 in Enschede.

Het bedrijfspand op het Euregio bedrijventerrein heeft een oppervlakte van circa 2.870 m2 en bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoorruimte en kantine. Het pand ligt op een ruim perceel met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Snel verhuurd
Het bedrijfspand heeft nog geen maand te huur gestaan, dat zegt veel over de huidige bedrijfsruimtemarkt in Twente.

Bart Wientjes (partner Boers & Lem) zegt hierover: “De vraag naar bedrijfs- en logistieke ruimte in de regio Twente blijft onverminderd groot. Mede door hoge vraag en druk op nieuwbouw locaties worden bestaande locaties snel verhuurd.”

Logistiek partner
Nieuwe huurder is Labora Quadratum. Een partner in de logistiek. Vanuit diverse vestigingen biedt het bedrijf verschillende werkzaamheden aan waardoor hun klanten volledig worden ontzorgd en dat werkzaamheden op tijd worden uitgevoerd. Voordeel voor hun klanten is dat zij niet hoeven te beschikken over een opslagruimte of magazijn.

Ontwikkeling logistiek personeel
Daarnaast leidt Labora Quadratum ook mensen op tot allround logistiek medewerker. Daarmee willen zij graag een bijdrage leveren aan het grote personeelstekort in de logistieke sector.

Bart Wientjes van Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?