Logistieke bedrijfsruimte op Trade Port West verkocht

0

De bedrijfsruimte is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Trade Port West.

Het pand is gelegen aan de Willem Barentszweg 22 in Venlo. De zittend huurder heeft het pand gekocht. Koper is Foox Groothandel Zuid-Nederland, groothandel in food en non food producten. Hiermee voorziet FOOX Groothandel Zuid-Nederland in de behoefte van gemaks- en tabakswinkels, pompshops, horeca, bedrijvenmarkt, scholen, verenigingen, instellingen en grootverbruikers.

De oppervlakte van het gebouw is 8.538 m², grotendeels bedrijfsruimte en deels kantoor.

Trade Port West ligt aan beide zijden van de A67. Dit Venloos bedrijventerrein wordt ontsloten door de Eindhovenseweg en heeft een goede aansluiting op de A73. Een groenzone binnen het terrein scheidt de verschillende typen bedrijvigheid. Aan de westkant liggen diverse kantoorgebouwen van organisaties uit verschillende sectoren. Zo vind je hier grootschalige en middelgrote maakindustrie én organisaties actief in de
transport en logistieke sector.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?