Young Asset Partners (Voorheen Cool Capital Partners) trekt twee nieuwe directeuren aan

0

Cool Capital Partners B.V. gaat per vandaag verder onder de naam Young Asset Partners B.V. en trekt David Lukkien en Gerben van Leeuwen aan als de nieuwe Managing Directors om de groei van de vastgoedbelegger te faciliteren. Binnenkort zal de belegger een tweede obligatie lanceren.

Met deze naam en strategiewijziging verwijst het fonds nog duidelijker naar The Young Venture Group die als aandeelhouder en obligatiebelegger bij het bedrijf betrokken is en blijft.

Young Asset Partners blijft op zichzelf opereren met als doelstelling aantrekkelijke vastgoedbeleggingen in de markt te zetten (vanaf € 100.000,-). Young Asset Partners is een ondernemende vastgoedpartij die beleggers de mogelijkheid biedt om te participeren in vastgoedbeleggingen middels obligaties met hypothecaire zekerheid en een uitstekend rendement.

David Lukkien & Gerben van Leeuwen | Managing Directors
“Wij zijn overtuigd dat ons netwerk, kennis en ervaring een mooie aanvulling is op de Young Venture Group. Wij kijken er naar uit om nieuwe vastgoedbeleggingen te ontwikkelen, aan te bieden en natuurlijk om de nieuwe obligatiehouders te ontmoeten.”

Firazia Sardar | Directeur Young Venture Group
“De visie van Young Asset Partners sluit naadloos aan op de visie van Young Venture Group ten aanzien van het investeren in vastgoedobligaties. Ik ben enthousiast om David en Gerben in ons team te verwelkomen. De komende jaren zullen wij het bedrijf verder uitbouwen met aantrekkelijke vastgoedproposities voor de obligatiehouders.”

Wim de Jong | Eigenaar Young Venture Group
“Ik vind het mooi dat het team gekozen heeft voor de Young naamstelling. Het bedrijf blijft zelfstandig, en de blik blijft vooruit. Dit onderschrijft wel de synergievoordelen van de groep gelieerde bedrijven die we onder de Young paraplu opbouwen. Ik ben blij dat zich dat nu ook uit in de naam Young Asset Partners B.V..”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?