Blubase B.V. sluit langjarige huurovereenkomst op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle

0

Blubase B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Het multifunctionele bedrijfscomplex is gelegen op een strategische zichtlocatie aan Siegenstraat 5. Het object omvat circa 6.320 m² vloeroppervlakte, waarvan circa 5.480 m² bedrijfsruimte en circa 840 m² kantoorruimt en is omgeven door gebruikers als Ikea, DHL, Wehkamp en Picnic.

Blubase, ontstaan uit een fusie tussen Solar Stell en Solar Construct, maakt montagesystemen voor zonnepanelen op daken en is sinds 2021 onderdeel van de Esdec Solar Group. Door de sterk gestegen vraag naar hernieuwbare energie en de populariteit van haar montagesystemen bij installateurs groeit Blubase flink door en zocht het bedrijf een nieuwe locatie passend bij haar ambities.

De verhuurder TotaalBED verhuist in het voorjaar van 2023 naar een distributiecentrum dat gerealiseerd wordt op bedrijventerrein H20 bij Hattemerbroek.

De verhuurder is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Huurder is geadviseerd door 1530 Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?