Iris Galerie opent 3e Nederlandse locatie in Maastricht

0

Na een uitvoerige verbouwing zal Iris Galerie haar 3e locatie in Nederland openen aan de Kleine Staat in Maastricht.

Iris Galerie biedt een unieke ervaring waarbij het vereeuwigen van uw iris door middel van een technologie die fotografie en afdrukken van hoge kwaliteit combineert. Na vestigingen in onder meer Parijs, Londen, Ibiza, Kopenhagen en Rome komt de nieuwste vestiging van Iris Galerie nu in Maastricht.

De Kleine Staat vormt, samen met de Grote Staat en Maastrichter Brugstraat, het hart van het A1-winkelgebied in het centrum van Maastricht. In dit gebied bevinden zich vestigingen van bekendste nationale en internationale retailers, waaronder Dr Martens, Stadivarius, Vingino en Foot Locker.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij, waarbij het asset management werd verzorgd door Orange Capital Partners.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?