Coolblue Energie huurt kantoorruimte in Jacob, Utrecht

0

Coolblue Energie heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Vastint Nederland voor de huur van ca. 1.500 m² op de eerste en tweede verdieping van het kantoorgebouw Jacob aan de St. Jacobstraat 121-135 in Utrecht.

Jacob is een representatief kantoorgebouw van bescheiden formaat met vijf verdiepingen gelegen op een strategische ligging tussen Utrecht Centraal en de stadswijk Vredenburg. De kantoorruimtes zijn geheel naar eigen kantoorconcept in te richten en de omgeving biedt een breed scala aan voorzieningen zoals moderne horecagelegenheden en andere faciliteiten.

Coolblue Energie is de energiemaatschappij van Coolblue en biedt niet alleen groene stroom, maar ondersteund ook bij het verminderen van energieverbruik. Dit doen zij bijvoorbeeld met advies over energiebesparingen en energiebesparende producten zoals slimme thermostaten en zonnepanelen.

Vastint Netherlands werd in deze transactie in collegiale samenwerking met JLL vertegenwoordigd door CBRE Utrecht.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?