Wesselius koopt kantoorgebouw op bedrijventerrein Bergmeerpolder

0

Wesselius Beheer B.V. heeft het kantoorgebouw aan de Jan Ligthartstraat 1 te Alkmaar verworven. Jan Ligthartstraat 1 is een kantoorgebouw van circa 1.944 m². Nog ruim 15 maanden is het gebouw verhuurd aan één huurder. Op het terrein bevinden zich tevens 53 parkeerplekken en het gebouw beschikt over energielabel A.

In het gebied rondom het bedrijventerrein ‘de Bergmeerpolder’ hebben zich verschillende soorten organisaties gevestigd waaronder de Kamer van Koophandel, de gemeente Bergen NH en BDO.

CBRE trad op namens de verkoper, B&S Vastinvest B.V. en werd juridisch bijgestaan door SBL Lawyers. Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij Alkmaar trad op namens de koper, koper werd juridisch bijgestaan door Uitgeester Notariaat.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?